Koffieboon

De koffieboonvormige is een uniek design. Met een betoverende smaak: onze speciale mix van vanille en citroen zorgt voor een verfijnde smaak die verrukking en verrassing brengt. De knapperige textuur van de koffieboon is het resultaat van zorgvuldige ambachtelijke bereiding en hoogwaardige ingrediƫnten. De koffieboon past door zijn afmeting perfect bij het kopje koffie.

Onze meesterbakkers hebben met passie en vakmanschap gewerkt om een knapperige textuur te creƫren die perfect samengaat met de subtiele smaak van vanille citroen.

Een koffieboon koekje is door zijn redelijke prijs en hoge kwaliteit het perfecte koekje als uw klanten echt wil trakteren met een gunstige prijs.

De koffieboon heeft een ovale vorm van 5 cm x 4 cm en 0,5 cm dik en ligt hierdoor goed op het schoteltje. De koffieboon wordt in een goede afsluitbare plastic box met 154 koekjes geleverd.

De koffieboon is een mal koekje en indien je een andere vorm wil bijvoorbeeld je bedrijfslogo dan is dat ook mogelijk. Ook zijn er andere smaken mogelijk zoals chocolade. Andere logo koekjes die mogelijk zijn, het Volendams koekje, het Antwerpse handje, Have a nice day koekje.