Wat Bakker Kees zo uniek maakt zijn de overheerlijke ambachtelijke koekjes en het ontzorgen van de klant. Astrid met haar Limburgse komaf doet met elke klant op een warme en persoonlijke manier zaken en komt uw bestelling snel en ook nog eens hoogstpersoonlijk leveren.
Geschiedenis
In 1961 zijn de eerste stappen gezet om in 1962 Bakker Kees ter wereld te laten komen. Bakker Kees, nu een iets gezette man van middelbare leeftijd met een prachtige glimlach die de wereld open aankijkt. We starten in 1962, denk je in, een oude bakkerij van voor de oorlog in Avenhorn met een prachtige winkel. Zo’n winkel met grote glazen pui, wat erg groot was voor die tijd. In die tijd, ik was er zelf nog niet bij, bakte men brood en banket direct in de winkel en omdat men in een boerenomgeving werkte werd er, indien mogelijk, bezorgd. Maar wat werd er zoal verkocht midden jaren zestig? Spritsjes, botermoppen, goudse moppen, jodenkoeken, biscuit, stroopwafels, speculaas, taaitaai, bitterkoek, amandelkoek, enzovoorts. Uiteraard werd er ook veel brood gebakken en verkocht maar daar gaat het nu niet over. Koek is wat Bakker Kees groot maakt!